GMP Certificaat

In juli 2009 hebben wij het GMP Certificaat behaald.

 

GMP staat voor Good Manufacturing Practices.

Dit is met name bedoeld voor de levensmiddelenbedrijven die producten afzetten in de diervoedersector.

 

Om het vervoer hiervan te mogen verzorgen moet men minimaal voldoen aan de voorwaarden van de GMP-regeling waarbij men kan aantonen dat vervoer volgens de wettelijke voorschriften is uitgevoerd.

 

Het GMP certificaat voedselveiligheid staat voor garantie en kwaliteit en wordt jaarlijks gecontroleerd door een bevoegde, externe instantie.

Meer lezen : website KIWA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lean and Green Award

 

Lean and Green is een stimuleringsprogramma voor bedrijven. Het stimuleert organisaties om te groeien naar een hoger duurzaamheidniveau, door maatregelen te nemen die niet alleen kostenbesparingen opleveren, maar gelijktijdig milieubelasting reduceren. Als een organisatie met een Plan van Aanpak kan aantonen dat zij 20% CO2 reductie kan behalen in vijf jaar tijd, komt zij in aanmerking voor de Lean and Green Award.

 

Het Plan van Aanpak van KB Trans B.V. is in oktober 2012 goedgekeurd door TNO en op 8 november 2012 mochten wij dan ook in Rijswijk de bokaal behorende bij de titel "Lean and Green" in ontvangst nemen.

 

Ons plan van aanpak is gebaseerd op minder verbruik van diesel door middel van chauffeurstraining en monitoring, investeren in "schonere" vrachtauto's, betere afstelling van de motor en continue controle op de bandenspanning en vermindering van lege kilometers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijf *

 

Naam *

 

Telefoonnummer *

 

E-mail adres *

 

Uw bericht *

 

 

* Alle velden zijn verplicht in te vullen.

 

website by www.vgpsales.com